Dit keer geen blog van mijn hand, maar een van Cindy Stal. Cindy is intuïtief Business Coach. Ik kwam haar voor de zomervakantie tegen en we raakten aan de praat. Cindy is spontaan en gedreven. Ze werkt van binnenuit, vanuit je innerlijke kracht, je energie. Samen met je intuïtie ontstaat er een flow je leven en je bedrijf.
En alhoewel de insteek anders is hebben we hetzelfde voor ogen, een leven en bedrijf hebben zoals jij het wilt. En naarmate we elkaar beter leerde kennen ontstond er een super gaaf idee. Het samenvoegen van onze twee werelden kan alleen maar het geluk en succes vergroten. Wil jij meer weten en op de hoogte blijven? Dan staat onderaan deze blog meer informatie. 

Februari 2015, ik weet het nog goed. De maand waarin ik mijn vaste baan vaarwel zei en in het diepe sprong van mijn droom. Mijn eigen bedrijf. Ik zag het helemaal voor me. Mijn talenten, hetgeen me altijd al zo moeiteloos afging, ik ging ze delen met de wereld. Vanuit mijn ritme, vrijheid en vooral ontzettend veel plezier met mijn klanten.

Drie maanden later, de klanten bleven uit en ik bleek onverwacht zwanger. Mijn paniek sloeg toe en het gevoel van rust, plezier en vrijheid was sowieso al een beetje naar de achtergrond verdwenen.

Wanneer mensen vroegen hoe het ging zei ik altijd “Ja goed hoor…” en ondertussen viel dat vies tegen. Mijn agenda was gevuld met af en toe een klant, ik werkte dagen van vaak wel twaalf uur en genieten was langzaamaan veranderd in ploeteren.

Tussen het ploeteren door had ik nog steeds wel plezier, maar moeiteloos ging het allemaal niet. Langzaamaan doofde mijn passie. Steeds vaker kwamen de gedachtes: “Waar doe ik het allemaal voor? Waarom lukt het mij niet? Hoe ga ik in hemelsnaam die rekeningen allemaal betalen?”.
Leuk dat visualiseren, maar ondertussen een jaar later en was mijn zoon inmiddels geboren. Na vijf maanden zwangerschapsverlof bleven de klanten nog steeds weg.

Ik was niet uit de Marketing & Sales ratrace gestapt om er binnen mijn eigen bedrijf een nieuwe ploeterrace van te maken. Ik wilde mijn flow terug. Het plezier en het durven overgeven aan creatie die door mij heen wil stromen.

Tijd om eens goed naar mezelf te kijken

De hoogste tijd om mijn eigen stukken aan te kijken. Op het moment dat ik mijn innerlijke stukken heelde, oude pijn losliet en vooral ook een nieuwe mindset verankerde, stroomde mijn creativiteit, plezier en impact ook. Klanten kwamen weer. Online programma’s vulden zich keer op keer en vooral ook op de manier die goed voelde voor mij.

Juist door oude stukken vrij te maken en mezelf toestemming te geven dat het op mijn manier mocht, was ondernemen weer fun en vooral ook succesvol. Als mensen me nu vragen hoe het gaat, antwoord ik met veel plezier. Mijn glans en vertrouwen zijn terug en hogere energie trekt als vanzelf soortgelijke energie aan.

Ondernemen is zoveel meer dan een bedrijfsplan uitvoeren, lanceerschema’s volgen en webinars geven. Een plan is leuk, maar wanneer het jouw persoonlijke energie niet draagt dan koopt niemand het.

Wanneer jij jezelf heelt, heel je automatisch jouw business. Jouw business, jouw unieke energie. Geef jezelf toestemming dat het op jouw manier mag. Je hebt jouw bewustzijn niet voor niks.

Juist wanneer je spiritualiteit en healing combineert met focus en verkooptechnieken die passen bij jou, onderneem je vanuit flow, fun en vooral op de manier die goed voelt voor jou. Combineer intunen op jouw hogere wijsheid met to-do lijstjes. Aandacht en focus. Intentie en actie. HarT en zacht mag samen volgens jouw unieke energie.
Onderneem van binnen naar buiten. Onderneem weer vanuit jouw droom. Onderneem op de manier die licht en fun voelt voor jou.

Heel jezelf, heel je business. Gun het jezelf! 

Businezz Happinezz

Wanneer jij op zoek bent naar meer plezier, focus en magie in jouw business dan hebben Cindy en ik DE oplossing voor jou. Samen gaan wij eind november iets heel moois organiseren waar wij je graag van op de hoogte houden.

3 Prachtige dagen voor jou en jouw bedrijf. Geheel gefocust op ondernemen op de manier die past bij jou. Ontdekken hoe plezier en focus wel samen kan. Ervaren hoe je energie voor jou kunt laten werken en daarna direct doelgericht om kunt zetten in jouw idee van succes! En vooral spelen en verankeren met de sleutels om te leven en ondernemen op de manier die past bij jou en waar jij ECHT blij van wordt!

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen en altijd de nieuwste inspiratie ontvangen die wij samen delen? Schrijf je dan via deze pagina gratis in en je ontvangt als eerste al onze tips voor businezz happinezz!