#inspiratiemaandag

Voel jij de druk ook soms groeien? Heb jij het idee dat alles moet, dat jij alles moet doen? Loslaten is best lastig! Cijfer je jezelf weg? En heb je daardoor geen tijd meer voor jezelf? Het woordje NEE komt niet voor bij jou, waardoor jezelf en je eigen verlangens opzij zet voor anderen. Je snapt niet hoe anderen wel in staat zijn om alles op rolletjes te laten lopen en bij jou lukt dat niet, je bent teleurgesteld in jezelf. Jij stevent zo heel makkelijk op een burn-out af. En uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat je dan in een zwart gat valt en nauwelijks nog iets voor elkaar krijgt.

Vandaag start de INSPIRATIEBOOST VOOR POWERVROUWEN (loopt tot 31 augustus). Wil jij ook voldoende tijd voor jezelf? Meer energie halen uit hetgeen je doet? Vandaag kan je nog starten met de boost. Klik hier en meld je aan.

In dit filmpje staan 5 tips die je kunnen helpen om makkelijker om te gaan met het gestreste gevoel. Zij zijn zeker van toepassing tijdens de INSPIRATIE OPKIKKER (18-21 september). Relaxen, genieten van de prachtige natuur in Zuid Limburg. Je start met een dagboek, je bent samen met anderen waardoor je elkaar kan inspireren en dus ook geïnspireerd wordt. Lekker eten en drinken, een goed bed. En het allerbelangrijkste is even tijd voor jezelf, om weer terug te gaan naar de essentie, je passie te herontdekken. Meer informatie over deze opkikker is hier terug te vinden.

Meedoen met de inspiratieboost betekent dat je aan de slag gaat met jezelf, maar ook dat je kans maakt op gratis deelname aan de opkikker.

Doe mee, want jij bent ECHT belangrijk!