“Ik doe exact wat ze zeggen maar op een of andere manier werkt het bij mij niet.”, vertelde een collega ondernemer laatst bij een netwerkbijeenkomst. Ik heb toen niet gevraagd wie “ze” zijn maar ik hoop dat ik dat niet ben. Want ik vind het juist super belangrijk dat jij jezelf blijft als je onderneemt. Jij bent als persoon uniek, met je eigen talenten en krachten. Dus als je trucjes gaat doen die je van een ander leert of kopieert dan is het niet mee authentiek. En dus werkt het niet.

Op de discussie die volgde kreeg ik ook nog te horen: “Ja maar ze zeggen dat ik zo makkelijk en snel mijn geld kan verdienen, een inkomen van 6 cijfers. Het is ze immers zelf ook gelukt.” Wederom heb ik de ze-vraag niet gesteld. Maar hoe vaak is wat we zien niet de waarheid. En daarmee zeg ik niet dat iedereen liegt want dat klopt ook niet. Er zijn zeker ondernemers die die 6 cijfers op jaarbasis halen. Maar ik vraag me af of ze daar ook zo over schreeuwen. Vaak wordt je verlangen aan gesproken. En dat je het verlangen hebt om een goed inkomen te hebben hebt dat geloof ik gelijk. Immers wie heeft dat niet?

Maar ik geloof er ook heilig in dat je dat inkomen alleen maar kan bereiken als jij jezelf bent en gebruik maakt van strategieën die bij jou passen en waar jij je kracht kan inzetten.

Het enige wat je nodig hebt is LEF om daarvoor te kiezen en
VERTROUWEN om te geloven in jezelf en die kracht.

En daar gaat het vaak mis. Want dan komen die lieve stemmetjes weer om de hoek zetten, die je van alles influisteren en je angst de waarheid laten worden. Maar wat als je die stemmetjes nu eens kon laten stoppen. Wat als jij nu zo gelooft in je kracht dat je vanzelf die kracht gaat gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

Lizzy Koot en ik gaan samen met jou, in een 6-weken traject, aan de slag met juist die kracht. We gaan ervoor zorgen dat jij LEF en VERTROUWEN gaat krijgen zodat je jouw talenten goed kunt inzetten. En die angsten … daar gaan we HOI* tegen zeggen. Alsof je ze op straat tegenkomt en voorbij loopt.

Wil jij ook:

  • gaan werken vanuit je kracht en je talenten
  • met lef en vertrouwen de toekomst in
  • geen last meer hebben van je angsten

Dan is het 6-weken traject “LEEF EN WERK MET LEF EN VERTROUWEN” het traject voor jou. Je gaat samen met ons (en maximaal 7 andere ondernemers) aan de slag. We starten op 3 november met een workshop van een dag en gaan tijdens de 6 weken die volgen verder in de besloten Facebookgroep (die blijft bestaan) en komen nog 3 avonden bij elkaar.

Maak jij de keuze om deel te nemen?

Heel praktisch:
Locatie: Dalauro, Eyserheide 27, 6287 NB Eys
Data: zaterdag 3 november (10-16 uur), 13, 29 november en 11 december (19.30-21 uur)
Kosten: €295 (exclusief BTW)
Link voor tickets, klik hier.

Enjoy life!

* Lizzy en ik hebben de HOI methode ontwikkeld

P.S. de prachtige foto is van de kunstenaar Eber.