“A genius is 1% inspiration and 99% persuasion”
“You can do 99 things for someone , and they’ll remember the one thing you didn’t do”
“Succes is 99% failure”

99 is een prachtig getal en toevallig heb je vanaf precies vandaag nog 99 dagen om je doelen van 2018 te halen. Nog maar 99 dagen!

Wat ga jij doen om ze te halen? Welke stappen ga jij zetten om je gewenste resultaat te halen? Of misschien heb je de handdoek in de ring gegooid en denk je volgend jaar nieuwe kansen, in 2019 ga ik mijn doelen wel halen.

Aan het begin van 2018 had ik mezelf een doel gesteld, een gezondheidsdoel. Een doel waarin ik ging afvallen, onder de magische grens van 100 kg te komen. En om je de waarheid te vertellen, in plaats van te minderen kwam er alleen maar bij. Motivatie 0% en dus had ik het doel allang laten varen. Maar op een of andere manier heb ik de drive twee weken geleden weer gevonden en heb ik de bal weer opgepakt. Niet altijd makkelijk maar de eerste resultaten zijn goed. En weet je wat? Ik ben ervan overtuigd dat ik het gewoon nog ga halen .. na deze 99 dagen, weeg ik gewoon 99 kilo.
Dat gaat mij lukken!

Dus jij kan het ook, jij kan ook in de resterende 99 dagen jouw doel gewoon halen. Het enige dat je nodig hebt is de wil, de drive om het k daadwerkelijk te halen.

Ik heb ontdekt dat het super fijn is om hulp te krijgen. Een constante reminder van die wil. Een constante reminder waarom je dat doel wil halen. Dat je je bewust wordt van het waarom? Dat het gaat leven.

Wat is de reden dat jij dat doel wil halen?

Geloof jij dat jij jouw doel voor 2018 nog gaat halen in 99 dagen of niet?

Of het antwoord nu “ja” of “nee” is, stoppen is geen optie. Je kan altijd dichterbij komen. Je kan altijd een eerste stap zetten. En je hebt nog 99 dagen om meerdere stappen te zetten. Namelijk elke dag 1 stap.

Dus mag ik jou de komende 99 dagen helpen? Mag ik je reminder zijn? Mag ik je motivator zijn?

99 dagen zijn 14 weken en elke week een gesprek van een half uur, elke dag de mogelijkheid om even contact te hebben via WhatsApp, als je vastloopt. We gaan aan de slag met een haalbaar doel, een doel dat jij binnen die 99 dagen bereikt. Dat kan je hele doel voor 2018 zijn of een deel ervan. Dus zet vandaag de eerste stap en bel (06-21521382) of mail me. Dan kunnen we namelijk gelijk beginnen.

De laatste dagen van 2018 gaan we knallen!

Enjoy life 🧡!