voorjaar 2018
to be inspired is great to inspire is increadible
4 dagen inspiratie, rust, genieten je passie (her)ontdekken, reset jezelf, een echte opkikker
Het is tijd voor een rustmoment, voor een genietmoment. Het is tijd voor jouw moment!
Je hebt een druk leven. Een veeleisende baan of je eigen bedrijf, een partner en gezin, familie en vrienden, en je vindt ook nog tijd om fit en gezond te blijven. Het gaat dus eigenlijk best wel goed. Maar soms heb je gewoon behoefte aan tijd voor jezelf. Tijd om na te denken over jouw toekomst, over de volgende stap in je leven. Eerst even twee stappen terug en dan weer vier vooruit. Door deel te nemen aan de Inspiratie Opkikker ga je, samen met gelijkgestemden, in een inspirerende omgeving, volledig verzorgd, met voldoende rustmomenten in de natuur, 4 dagen aan de slag met jouw toekomst. Aan de slag met de stappen vooruit!
Waarom de Inspiratie Opkikker?
In ons drukke leven zijn rust- en genietmomenten van levensbelang. Ze zorgen ervoor dat we ons weer opladen. Vol met nieuwe energie verder gaan met ons leven. Maar misschien merk je ook dat door dat drukke leven, je vooral bezig ben met de operatie, de dagdagelijkse hectiek en niet voldoende tijd hebt om over de toekomst na te denken. Jouw toekomst! Even helemaal niets en alleen maar jouw toekomst in je vizier. De Inspiratie Opkikker biedt je die mogelijkheid. Op de mooiste plek in Nederland, in de beste B&B van Limburg ga je 4 dagen werken aan die toekomst. Inspireer elkaar en wordt geïnspireerd. Na 4 dagen weet jij wat jouw toekomst is.  

De Inspiratie Opkikker heeft mijn verwachtingen overtroffen. Weer terug naar de basis, waarom doe ik wat ik doe en van daaruit weer verder gaan, heeft me veel inzichten gegeven.

Marleen Brekelmans, Bijzonder Plekje
En nu hoor ik je zeggen ….
03Ja maar ik heb geen TIJD ….

Dat snap ik helemaal, want daar begint het allemaal … het hebben van geen tijd doordat je opgeslokt wordt door de dag dagelijkse operatie. Maar het feit dat je dat vraagt impliceert ook dat je iets wilt veranderen en neem de eerste stap en gun jezelf deze dagen.

03Ja maar, dat heb ik nú niet nodig

Dat heb ik ook heel lang gezegd. Bleef maar door rennen. Tot het moment daar was dat ik geforceerd rust moest nemen. Ik had een burn-out. Het alleen dromen over tijd voor jezelf om na te denken over je toekomst is niet voldoende.

03Ja maar, ik leef mijn droomleven al

Wat heerlijk dat je je droomleven leeft. Dat is echt fantastisch. Maar juist dan is een aantal dagen geïnspireerd worden heerlijk. Nieuwe inzichten kunnen leiden tot een verbeterd droomleven.

Tijdens de Inspiratie Opkikker heeft Laura me enorm geholpen om inzicht te krijgen in mijn persoonlijke doelen. Het heeft me focus gebracht.

Diana Mennen

De Inspiratie Opkikker heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik zie mijn toekomstbeeld helder voor ogen en ik weet welke stappen ik moet zetten. De Opkikker heeft me rust gebracht. De investering waard!

Lisette Rozenveld, The Hairfactory
Focus op jouw toekomst  

Laura heeft een prachtige locatie ter beschikking. En die locatie wordt dan ook goed uitgebuit door een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning en een afwisselend programma. Warmte en een thuisgevoel zorgen voor de juiste ingrediënten om te inspireren.

Femke Boots, Bed in de Betuwe/De Beautykamer
Waarom zou je deelnemen aan de Inspiratie Opkikker? 💗 je krijgt weer focus 💗 je weet weer wat belangrijk is in je leven 💗 je bent in staat keuzes te maken, beslissingen te nemen 💗 je batterij is weer opgeladen 💗 je slaapt in de beste B&B van Limburg 💗 je wordt culinair verwend
De Inspiratie Opkikker is een cadeau voor jezelf!  
Focus!
Je bent tijdens deze 4 dagen alleen maar bezig met jezelf, je essentie, nadenken over je toekomst, besluiten nemen. Focus op jezelf! De Inspiratie Opkikker begint al op 1 november 2017 (als je je inschrijft na 1 november dan start de opkikker gelijk). Je krijgt inspiratie in je mailbox en je gaat deel uitmaken van een besloten Facebook groep. Alles om er voor te zorgen dat er focus ontstaat die je in die 4 dagen optimaal kan gebruiken.
Een opgeladen batterij!
Je slaap 3 nachten in de beste B&B van Limburg, Dalauro. Rob, je gastheer, zal er voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. De “brownies uit Limburg” zijn beroemd en berucht, maar ook de gastentafel wordt een feestje. En heb je dieetwensen, dan wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. De natuur rondom de B&B is rustgevend en we zullen daar ook zeker gebruik van maken. Wandelen, maar ook lunchen in de natuur. Je laadt weer helemaal op! Je hebt voldoende energie om jouw toekomst door te voeren.
Geïnspireerd en inspireren!
Het is heel simpel. De Inspiratie Opkikker kent een groepsproces. Maximaal 8 personen kunnen meedoen. En dat betekent dat je door 8 personen geïnspireerd kunt worden, maar ook jij inspireert 8 personen. Je bent in het programma voor jezelf bezig, maar je werkt ook in groepen. We helpen elkaar. Samen bereiken we meer.
Je haalt je doel!
Ik wil natuurlijk graag weten waarom je deel wilt nemen, wat ik je doel, wat wil je bereiken, wat moet het opleveren? Om daar gericht op in te spelen krijg je, in de aanloop van de opkikker, een persoonlijke intake.
INSPIRATIE OPKIKKER – start een maand eerder – live voorjaar 2018
Schrijf je nu in en ontvang €100 korting!
Focus op jezelf, je batterij opladen, inspiratie dat is de kern van de Inspiratie Opkikker. Wees erbij in het voorjaar van 2018!
Jouw investering …
  je bent klaar voor een
INSPIRATIE OPKIKKER
€695
per persoon

Voorafgaand de opkikker inspiratie in je mailbox

Persoonlijke intake

3 overnachtingen (voorjaar 2018) bij Dalauro B&B in Eyserheide, Zuid Limburg op je eigen kamer

3x ontbijt | 2x lunch | 3x diner

let op: alleen de drankjes komen voor eigen rekening

Boek je voor 1 januari 2018 dan krijg je €100 vroegboekkorting.

Kom je gezellig met z’n tweeën dan betalen jullie €525 per persoon. Ben je bereid om een kamer te delen en er is nog iemand die dat wil dan slapen jullie samen op één kamer en betalen €525 per persoon.

De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Wat de vorige deelnemers nog meer zeggen …

Laura zet mensen aan het denken en dat doet zij op een persoonlijke en warme manier. Ze laat je in je waarde en geeft je het gevoel dat je belangrijk bent. Mij heeft ze de kracht gegeven om voor mezelf op te komen. Ik ben bewust geworden van de vervolgstappen die ik moet nemen.

Marjo Hermens

Ik heb mijn kracht ontdekt en weet wat hij is en hoe ik hem kan inzetten om mijn doelen te bereiken. Ik heb mezelf overwonnen. Mooi hoe je me hebt laten nadenken over de dingen die ik normaal vind.

Daisy Veen

De Inspiratie Opkikker vond plaats in een veilige omgeving, een plek waar je jezelf mocht en kon zijn. Aan de hand van de aangereikte leidraad en vragen ging je aan de gang met jezelf. Daar is alle tijd en aandacht voor. Laura is heel enthousiast, open en prettig. Ze voelt aan wie op wat en welk moment en extra aandacht nodig heeft. Ik vond het erg inspirerend om met een groepje mensen je ervaringen en gevoelens te kunnen delen zonder beoordeeld of veroordeeld te worden. Die voorwaarden worden gecreëerd door Laura en de bijzondere plek. Ik hou warme gevoelens over aan deze dagen.

Willemien Bouman, Willemien’s eetwaar
Kies voor jezelf, je eigen toekomst!
Kies voor jezelf, je eigen toekomst!
Share This