Ben je op zoek naar persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling?

Jij bent je bedrijf! Jij en je bedrijf zijn één! Je legt je hele ziel en zaligheid in je bedrijf. En jij en je bedrijf gaan lekker. Het groeit gestaag en zeker. En toch kan jij niet genieten van je succes. Het is eigenlijk niet wat je je er van had voorgesteld. Het lijkt wel een sleur te worden. Je zit diep in de operatie en tijd voor jezelf is er nauwelijks, maar je ziet ook geen mogelijkheden om veranderingen door te voeren, zowel privé als bedrijfsmatig. De agenda roept!

Jij bent je bedrijf! Jij en je bedrijf zijn één! Het gaat voorspoedig!. En nu wordt het tijd voor de volgende stap. De volgende stap met je bedrijf maar zeker ook als ondernemer. Je wilt zakelijk en privé doorgroeien. En daarvoor wil je nieuwe plannen smeden. Maar je loopt er elke keer tegen aan, dat je, door de groei die je hebt doorlopen, teveel in de operatie zit en daardoor te weinig tijd hebt om aan je strategie te gaan werken. Je bent op zoek naar focus en structuur om te kunnen doorpakken.

Jij bent je bedrijf! Jij en je bedrijf zijn één! Maar eigenlijk is je bedrijf je hobby. En het geld dat je verdient zijn de krenten in de pap. Maar nu wil je doorpakken met je bedrijf, want je wilt stoppen met je parttime job bij je werkgever en je gaan focussen op juist jouw bedrijf. Of misschien moet je wel doorpakken omdat je partner zijn baan kwijt is of sta jij er nu alleen voor. En ja elke maand komt de bank de hypotheek innen en heb je veel vaste lasten. Hoe ga je dat aanpakken?

Hoe je het ook wendt of keert .. JIJ MOET DE REGIE PAKKEN. Jij bent degene die het besluit moet nemen om stappen te zetten.

Ik kan je, op verschillen manieren, helpen om de regie te pakken. Gewoon door met je te gaan wandelen. Of kies voor een dag of meerdere dagen om aan de slag te gaan met je doelen.
Maar wil je echt doorpakken dan is het BOOST YOUR BUSINESS traject van minimaal een half jaar de volgende stap.

Het wordt het tijd voor POWER2YOU. Ga, samen met mij, aan de slag met jezelf, je leven en je bedrijf. We zetten stappen richting of hebben als resultaat een versie 2.0 waarin jij en je bedrijf naar een next level zijn geklommen, in balans en met nieuwe doelen voor de toekomst.

“De grootste kracht van Laura is dat ze je op je eigen manier laat beseffen wat je moet verbeteren aan jezelf of je organisatie als je naar een bepaald doel wilt werken. – Sonny”

Ga aan de slag met je team!

Elk jaar weer een terugkerend ding, het teamuitje. Hoe stel je iedereen tevreden? Hoe kun je ervoor zorgen dat het team sterker wordt? Hoe wordt het een onvergetelijk uitje? Hoe zou het zijn als je naast een aangename tijd ook een leerzame tijd hebt? Twee vliegen in klap!

Kies dit jaar voor Hoofd en Handen in de Organisatie! Ga voor een hechter en sterker team, een kunstwerk waar de samenwerking centraal staat en voor een heerlijke dag met een lach en een traan.

“H2O teambuilding is leerzaam en leuk. Wij hebben ons teambuildingsuitje gebruikt om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De dag maakte veel los bij alle deelnemers en we hebben elkaar beter leren kennen. Het bijzondere aandenken aan deze dag maakt het helemaal af. – Charlotte en Edith”

GRATIS ebookje
“Je WHY in 5 stappen”

Ik wil er toe doen

Ik wil er toe doen

Ik loop mijn dagelijkse rondje. De lucht is blauw en over de velden ligt een laagje rijp. De zon schijnt al goed en ik maak mijn jas open. Ik absorbeer de vitamine D. Het zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen, maar toch voelt het de laatste paar dagen anders....

Kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid

"Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht.Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen."- Boeddha-Kwetsbaarheid wordt vaak gezien als zwakte. Simpelweg omdat we onze imperfectie niet willen laten zien of niet geleerd hebben ze te tonen. Dingen...

Je zoekt contact … dan zijn er verschillende manieren op dat te doen:

  • Bel me (06-21521382)
  • Stuur een mail, via het contactformulier
  • Maak een afspraak in mijn agenda voor een gratis coachgesprek

Je zoekt contact … dan zijn er verschillende manieren op dat te doen:

  • Bel me (06-21521382)
  • Stuur een mail, via het contactformulier
  • Maak een afspraak in mijn agenda voor een gratis coachgesprek

Contactformulier:

2 + 6 =

Share This