Ben je op zoek naar persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling?

Jij bent je bedrijf! Jij en je bedrijf zijn één! Je legt je hele ziel en zaligheid in je bedrijf. En jij en je bedrijf gaan lekker. Het groeit gestaag en zeker. En toch kan jij niet genieten van je succes. Het is eigenlijk niet wat je je er van had voorgesteld. Het lijkt wel een sleur te worden. Je zit diep in de operatie en tijd voor jezelf is er nauwelijks, maar je ziet ook geen mogelijkheden om veranderingen door te voeren, zowel privé als bedrijfsmatig. De agenda roept! Herkenbaar?


Dan wordt het tijd voor het POWER2YOURBUSINESS traject. Ga, samen met mij, een half jaar tot een jaar aan de slag met jezelf, je leven en je bedrijf. Het resultaat is een versie 2.0 waarin jij en je bedrijf naar een next level zijn geklommen, in balans en met nieuwe doelen voor de toekomst.

“De grootste kracht van Laura is dat ze je op je eigen manier laat beseffen wat je moet verbeteren aan jezelf of je organisatie als je naar een bepaald doel wilt werken. – Sonny”

Een snelle frisse blik?

  • Je loopt tegen een probleem aan en je wilt een onafhankelijke blik, een frisse blik. Iemand die het simpel kan maken, zodat de oplossing voor het oprapen ligt.
  • Je wilt je hoofd even leegmaken zodat je er weer tegen kan.
  • Je hebt allerlei ideeën in je hoofd en je hebt behoefte aan een sparringspartner. Iemand die met je mee kan denken.

De kracht van aandacht helemaal voor jou alleen. Samen gaan we aan de slag met de dingen waar jij tegenaan loopt. Het liefste loop ik met je door de natuur. Of nu de zon schijnt, de wind waait en zelfs als het regent. Lopen in de natuur maakt je geest vrij waardoor er nieuwe ideeën en inzichten ontstaan.

“Het lijkt wel of ik leeg mag lopen tijdens deze wandelingen. Alles komt ter sprake. En Laura is in staat om mij op een andere manier tegen mijn problemen aan te laten kijken. Er ontstaat structuur. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en rust. – Sandra”

Je kunt kiezen voor één gesprek of meerdere gesprekken, maar je kunt ook een aantal dagen uit de hectiek stappen en gelijk doorpakken. Je verblijft dan in onze prachtige B&B in Zuid-Limburg. In die dagen zullen er diverse 1-op-1 sessies plaatsvinden. Vraag gewoon naar de mogelijkheden.

Ga aan de slag met je team!

Elk jaar weer een terugkerend ding, het teamuitje. Hoe stel je iedereen tevreden? Hoe kun je ervoor zorgen dat het team sterker wordt? Hoe wordt het een onvergetelijk uitje? Hoe zou het zijn als je naast een aangename tijd ook een leerzame tijd hebt? Twee vliegen in klap!

Kies dit jaar voor Hoofd en Handen in de Organisatie! Ga voor een hechter en sterker team, een kunstwerk waar de samenwerking centraal staat en voor een heerlijke dag met een lach en een traan.

“H2O teambuilding is leerzaam en leuk. Wij hebben ons teambuildingsuitje gebruikt om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De dag maakte veel los bij alle deelnemers en we hebben elkaar beter leren kennen. Het bijzondere aandenken aan deze dag maakt het helemaal af. – Charlotte en Edith”

Bel me of stuur een mail, via het contactformulier. Dan kunnen kunnen we bepalen of er een klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contactformulier

Laura Lazzarini, #aandachtverstrekker
Eyserheide 27
6287 NB Eys

Tel: 06 215 213 82
Email: aandacht@lauralazzarini.nl