Hoofd en Handen in de Organisatie

Wil je snel gaan, ga alleen!
Wil je verder komen, ga samen!

HET teambuidingsuitje waar plezier en leren samengaat!

Elk jaar is het weer lastig, een speciaal teamuitje bedenken. En niet zoals vorig jaar en het jaar ervoor bowlen en steengrillen. Het is tijd voor iets origineels!

quoteElk jaar weer een terugkerend ding, het teamuitje. Hoe stel je iedereen tevreden? Hoe kun je ervoor zorgen dat het team sterker wordt? Hoe wordt het een onvergetelijk uitje?
Hoe zou het zijn als je naast een aangename tijd ook een leerzame tijd hebt?
Twee vliegen in klap!

Aan de slag gaan met je team met als resultaat
1. een sterker en hechter team
2. een kunstwerk waar de samenwerking vanaf spat
3. een heerlijke dag met een lach en een traan

Op 25 juni 2016 vond H2O teambuilding voor In Harmony plaats. In Harmony is een organisatie die zowel in de thuissituatie als bij dagopvang zorgt voor oudere mensen. Kleinschalingheid, aandacht en erkenning staan centraal.
“H2O teambuilding is leerzaam en leuk. Wij hebben ons teambuildingsuitje gebruikt om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De dag maakte veel los bij alle deelnemers en we hebben elkaar beter leren kennen. Het bijzondere aandenken aan deze dag maakt het helemaal af.”

Charlotte Dobbelstein en Edith Magermans, In Harmony

 

Hoofd in de Organisatie

In de ochtend wordt het hoofd aan het werk gezet. Dat is iets wat we samen gaan bepalen. Waar heb je als team behoefte aan? Zijn er punten waar verbetering mogelijk is? Kan de samenwerking beter? Moet er een doel gehaald worden? Waar staat het team voor? Het zijn maar mogelijke onderwerpen. Coach Laura Lazzarini zal dan, in overleg, dat thema invullen zodat jullie samen aan de slag gaan.

cropped-favicon.pngLaura Lazzarini heeft ruim 10 jaar ervaring als business consultant en sedert enige jaren als lifecoach, inspirator en aandachtverstrekker. Zij helpt teams en zelfstandige ondernemers te groeien. Door terug te gaan naar de essentie ontstaat ruimte om verder te komen als mens en als team.

Handen in de OrganisatieH2O4

H2O3H205

’s Middags, na een heerlijke lunch, gaan we door met hetzelfde thema, maar worden de handen uit de mouwen gestoken. Kunstenares Danielle Posthumus neemt het team mee voor een Reis op het Doek.

H2O6

Danielle Posthumus heeft haar eigen atelier. Atelier Daan laat je kennismaken met je eigen creativiteit en talenten. Kunst heeft te maken met antwoorden zoeken, experimenteren, jezelf verwonderen en overtreffen.

Uw investering …

H2O teambuilding kent een minimaal bedrag van

€650 (ex. B.T.W.)

Dit basisbedrag is voor maximaal 6 personen. Mocht het team uit meer personen bestaan, dan vragen wij een extra vergoeding van €60 per persoon.

Share This