Goede voornemens zijn vrijblijvend … maak ze blijvend!

een 21 dagen reis die ervoor zorgt dat jij je goede voornemens vasthoudt en nu wel bereikt

 

 

 

 

Al mijn goede voornemens veranderen elke keer weer in slechte gewoontes!

maak jij ook zo’n lijst?

Elk jaar maak je met Oud en Nieuw weer nieuwe goede voornemens. En elk jaar start je op 2 januari vol goede moed aan jouw doel. Afvallen, sporten, stoppen met roken, meer tijd doorbrengen met je geliefden, of misschien wel iets anders. Dit jaar wordt het anders. Dit jaar gaat het wel lukken. En toch verval je weer in je oude gewoontes. En al snel is daar weer de meest depressieve maandag van het jaar, Blue Monday. Waar we ons realiseren dat ook dit jaar het niet gelukt is. Ook dit jaar heb je gefaald.

Maar 2017 wordt het echt anders. Je krijgt van mij een stok achter de deur! Ik ga je helpen om bij de les te blijven. Ik ga je helpen om van je vrijblijvende voornemen iets blijvends te maken! Doe je mee?

Ik ben Laura Lazzarini, #aandachtverstrekker

Ik help je moeilijke keuzes makkelijk te maken zodat jij grip krijgt op je leven, op je bedrijf of beiden. Het bereiken van een goed voornemen heeft alles te maken met keuzes maken. Moeilijke keuzes maken. In 21 dagen ga je aan de slag met het maken van keuzes.

F*CK BLUE MONDAY CHALLENGE

een 21 dagen challenge die er voor gaat zorgen dat jij je goede voornemen bereikt!

logo fckbluemondayWaarom zou het dit jaar wel lukken?

Omdat je dit jaar een stok achter de deur hebt. Je krijgt elke dag een mail in je mailbox met een opdracht om je bij de les te houden. Daarnaast kan je deelnemen aan een besloten Facebook groep waar alle deelnemers (en ik natuurlijk ook) je zullen helpen je doel te bereiken.

logo fckbluemondayHoeveel gaat me dat kosten?

Nou eigenlijk helemaal niets. Het enige wat ik aan je vraag is om je in te schijven. Als je je inschrijft, maak je ook nog eens kans op de BONUS. Misschien ben jij wel één van de vijf deelnemers die tijdens die 21 dagen drie skype sessies van een half uur wint. Het maken van keuzes wordt daardoor makkelijker gemaakt.

logo fckbluemondayWat weet jij nu van afvallen, sporten, stoppen met roken?

Ik ben inderdaad geen diëtiste en geen personal trainer. Ik kan je niet anders laten eten of de taxi voor laten rijden om je naar de sportschool te laten brengen. Dat moet je zelf doen. Maar mijn kracht zit in het maken van keuzes. Want om je goede voornemens te halen, zul je keuzes moeten maken en tijd vrijspelen om bijvoorbeeld te gaan wandelen. Ik help je dus aan ruimte en tijd door het maken van die keuzes.

Dit keer gaat het WEL lukken!!

Wist jij dat slechts 8% van alle goede voornemens die elk jaar gemaakt worden niet bereikt worden? De kans dat je je goede voornemens gaat bereiken, is dus heel klein. Focus en aandacht voor jou en je goede voornemen zorgt ervoor dat het percentage hoger wordt. Zorgt ervoor dat de kans groter wordt, dat jij je goede voornemen gaat bereiken. Maar er aan werken zorgt ervoor dat het slaagpercentage echt veel hoger. Tijdens de F*CK BLUE MONDAY challenge krijg je elke dag opdrachten en inspiratie. Zo blijf je gefocust op je voornemen, heb je aandacht voor je voornemen en werk je aan je voornemen. Dikke kans dat jij in 2017 kan zeggen “ik heb mijn goede voornemen gehaald!”. Niets falen, maar succes!

Hoe werkt het?

Heel simpel! Je schrijft je in voor de F*ck Blue Monday challenge en vanaf 2 januari 2017 krijg je 21 dagen lang van mij een mail met opdrachten, inspiratie en zo af en toe een filmpje. Ik help je zo om focus te houden op je goede voornemen en er aan te werken! Je goede voornemen te halen!

Werkt het echt?

Het werkt echt. Als je aandacht geeft aan het geen je wilt bereiken, je focust je op de resultaten en je werkt toe naar dat doel dan zul je slagen! Met de F*ck Blue Monday challenge zorg ik juiste voor die focus, je blijft denken aan je goede voornemen, je blijft er aan denken. 2017 is jouw jaar en jouw goede voornemen wordt gehaald!

Wat gaan we doen?

  1. Elke dag een mailen je mailbox met opdrachten, inspiratie.
  2. Deelname aan een besloten Facebook groep.
  3. Een aantal keer per week een Facebook Live sessie om jullie te helpen, vragen te beantwoorden, te coachen, te motiveren. Noem maar op.
  4. En een BONUS!

BONUS!!!!

Ja je leest het goed … een bonus! Voor 5 van de deelnemers wordt de F*ck Blue Monday challenge wel heel erg leuk. Deze 5 deelnemers krijgen elk 3 skype coachsessies van een half uur. Dus tijdens de challenge spreken we elkaar, elke week een keer, 1-op-1.  We gaan de slag met hetgeen je tegenaan loopt. Ik ben je stok achter de deur. Ik hou je bij de les!

2 JANUARI 2017 GAAN WE VAN START!

Schrijf je nu in … de F*ck Blue Monday challenge is gratis
Maak kans op de BONUS, 3 coach sessies!

een 21 dagen reis die ervoor zorgt dat jij je goede voornemens vasthoudt en nu wel bereikt

2017: HET JAAR DAT JIJ JE GOEDE VOORNEMENS HAALDE!

Share This