Camminata
Mijn moeder zei vaak tegen me ‘Laura, met grote stappen ben je snel thuis.”. En natuurlijk klopt dat maar ondertussen weet ik ook dat grote stappen niet altijd de juiste manier zijn om bij je doel te komen. Omdat zo’n grote stap zorgt voor onzekerheid, gewoon omdat je de stap niet overziet, waar je je voet neerzet. Je comfort zone wordt serieus uitgedaagd, door in het diepe te springen. En het vraagt vaak rigoureus te nemen keuzes. Moeilijke keuzes met nog meer consequenties.
Ik weet uit ervaring dat het gewoon beter is, en zeker een stuk makkelijker, om kleine stapjes te zetten. Kom je er ook 🤩. En het nemen van kleine stapjes wil niet zeggen dat je geen keuzes moet maken of lekker in je comfort zone kan blijven hangen maar de consequenties zijn te overzien.
Het allerbelangrijkste bij het realiseren van je doel is DOEN. In actie komen, die ene kleine stap nu toch echt te zetten. Simpel ja, makkelijker nee. Éen ding weet ik 100% zeker, je komt niet thuis als je niet met lopen begint.
Wil jij beginnen met doen dan is de Camminata op dinsdag 5 juni een goed startpunt om nu echt te gaan doen. Die kleine stappen gaan zetten.
Dus maak dan nu de keuze en neem de eerste stap, meld je aan voor de Camminata op dinsdag 5 juni. We vertrekken 9 uur in Wijlre. De consequentie van die stap is een mooie ochtend met inzichten. Verbinding met jezelf en je doel. En focus op de volgende stap.
Interesse? Stuur een mail naar camminata@lauralazzarini.nl.
Share This