Businezz

Happinezz

Van chaos, moeten en overload naar een leven en business,
die wél werken voor jou.

Herken jij dit?

 • je begint elke weer weer volle moed, maar aan het eind van die week voel je je moe, lijk je geen stap verder en is je to do lijstje alleen maar langer geworden
 • je wilt je af van uurtje factuurtje maar weet je niet hoe
 • je bent toe aan de volgende stap, maar je hebt geen idee waar te beginnen
 • wat je altijd doet, werkt niet meer
 • je hoofd loopt over en je lijf geeft aan dat het genoeg is
 • wilskracht, hard werken en doorzettingsvermogen zijn je niet vreemd, maar alles in jou schreeuwt dat het anders mag en kan
 • ’s nachts lig je te woelen en vraag je je af hoe je je rekeningen gaat betalen

Some people pursue happiness.
Others create it.

Hoe zou het zijn als ….

 • jij je eigen geluk creëert?
 • jij genoeg geld verdient om je vrijheid te kopen?
 • je eigen vorm van succes bepaalt?
 • een leven en een business creëert op jouw voorwaarden?
 • je het vuur waarmee je als ondernemer startte, weer volop voelt?
 • je elke dag vol energie begint en met voldoening in bed stapt?
 • je intuïtie en je verstand samenwerken op de manier die wel werkt voor jou?

Building successful business
from happiness

Dan ben jij toe aan jouw volgende stap!!

En dan ben je toe aan de volgende stap. En als wij heel eerlijk zijn … wij ook!

In het proces van elkaar leren kennen, zijn wij erachter gekomen, dat magie koppelen met structuur, energie met focus en je verlangens koppelen aan concrete doelen voor elk van ons nog een niet kraakhelder pad is. Wij geloven er heilig in dat als we een beetje meer van elkaar zouden hebben, we grotere stappen zouden kunnen zetten. Zeg maar, nog meer Happiness in onze Business. Wij willen dus die koppeling gaan realiseren! Hoe? Door onze werelden met elkaar te delen. Verder te gaan dan de goede gesprekken. Verder te gaan dan de klik.

En nu? De komende tijd gaan wij ons eigen proces aan. Wil jij ook meer leren, misschien wel mee leren? Wil je weten hoe ons proces verloopt en gelijktijdig aan je eigen proces werken. Schrijf je dan nu in. Dan nemen we je mee.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Cindy Stal en ik ben Intuïtief Business Coach.
Met mijn elf jaar ervaring binnen diverse functies in de Marketing & Sales en mijn ijzersterke intuïtie help ik intuïtieve ondernemers succesvol te zijn op hun eigen manier.

Leven en ondernemen op de manier die past bij jou.
De ultieme combinatie van spiritualiteit en zakelijke focus.
Wanneer jij jezelf heelt, heel je als vanzelf jouw business. Ondernemen mag fun zijn, moeiteloos gaan en vooral op JOUW manier.
www.cindystal.nl

Ik ben Laura Lazzarini, #aandachtverstrekker. Ik geloof in de kracht van aandacht. In deze wereld die steeds individualistischer wordt, is (oprechte) aandacht voor elkaar (en voor jezelf (!)) lastiger te vinden. We leven in een wereld van druk, drukker, drukst, de waan van de dag, overvolle agenda’s en todo lijsten die alleen maar langer worden. Waardoor echt tijd hebben voor de mensen om je heen of voor jezelf er niet meer is.

Dat kom ik in onze B&B dagelijks tegen. Mensen die vanuit de hectiek eindelijk tot rust kunnen komen. Kunnen genieten van de omgeving en elkaar.
Het leven is echt simpel, maar niet makkelijk. Door het geven van aandacht help ik je om moeilijke keuzes makkelijker te maken. Keuzes die leiden tot vrijheid, vrijheid om je kostbare tijd in te zetten en te gebruiken zoals jij het wilt. Jij bepaalt waar jij je tijd voor inzet. En of dat nou werken aan je bedrijf is (niet in), een opleiding volgen, doelen realiseren, of het avond met vrienden op stap, een paar dagen naar een B&B, je hobby weer oppakken, met een goed boek op de bank of gewoon even niets, Jij bepaalt!
www.lauralazzarini.nl

Share This