boost your business

 maak het verschil met jouw bedrijf

 

je bent er klaar voor.
je bent er echt klaar voor!

 

Jij bent klaar voor de volgende stap in je bedrijf!

Jij wilt 

 nu eindelijk serieus stappen gaan zetten. Van hobby naar bedrijf of juist doorgroeien met je bedrijf, zeg maar de volgende stap.

de tijd vrijmaken om te gaan werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf. Maar je weet niet waar je moet beginnen, je hebt het zo druk.

door de bomen het bos weer zien.

een toekomstgericht plan maken (en uitvoeren!) waarmee jij je missie ook echt kan realiseren.

weer de liefde voelen voor je bedrijf.

Je hebt een business plan nodig. Een business plan is een strategisch meerjarenplan voor je huidige of je nieuwe business. Het plan beschrijft dan wat er mogelijk is, welke risico’s daaraan kleven en welke beslissingen er nodig zijn voor succes.

Boost Your Business helpt je om je strategie te bepalen, je businessplan te schrijven en wat nog veel belangrijker is; je businessplan uit te voeren!

Vragen als:

  • Waar wil je naar toe met je bedrijf?
  • Welke doelgroep(en) wil je bedienen?
  • Hoe kan je blijven doen waar je zo van houdt?
  • Waarom ben je ooit met deze business begonnen?
  • Ben je wel met de juiste zaken bezig? 

 

 

Wat is boost your business?

Boost Your Business is een programma dat minimaal 5-6 maanden duurt en het bestaat uit 3 Module’s die los uit te voeren zijn. Dus je kan eventueel alleen de module die je het meeste nodig hebt doorlopen. Maar het is verstandig om ze allemaal te doorlopen 🧡, één voor één of parallel. Het hele programma volgen levert natuurlijk korting op.Jij bent klaar voor de volgende stap met je bedrijf.

3 modules

module a

business canvas model

 

4 sessies van 2 uur

werkboek business canvas model

werkboek doelgroep bepalen

werkboek producten bepalen

inzicht in missie en visie

fit tussen doelgroep en product

 

€895 excl. btw

MODULE B
STAPPEN EN DOELEN

 

4 sessies van 2 uur

werkboek strategie, doelen en stappenplan

inzicht in missie en visie

strategie om je doelen te bereiken

stappen om je doelen te realiseren in een tijdlijn

€895 excl. btw

module c
Actie!

 

13 sessies van een half uur
(26 of 39 sessies is ook mogelijk)

online sessie

doel is de voortgang bewaken, belemmeringen oplossen, bij de les blijven zodat doelen behaald kunnen worden.

vanaf

€595 excl. btw

meer dan 1 module afnemen?

Waarom zou je dat doen?
Je kan immers met een uitgewerkt business canvas model een prima businessplan maken. Dat geldt natuurlijk ook als je je strategie hebt. Maar door module A en B parallel te laten lopen krijg je een gefundeerd businessplan, waar je meet alles rekening hebt gehouden.
Module C is mijn inziens de meest belangrijke module die ervoor zorgt dat je plan uitgevoerd wordt. Want je kan het perfecte plan hebben gemaakt, maar als jij niet in actie komt, de regie pakt, dan is het plan waardeloos.  

Meerdere modules tegelijkertijd afnemen levert korting op. Bijvoorbeeld ga je voor het gehele Boost Your Business traject dan zijn de kosten €2.000 (excl. BTW), een korting van €385.

Heb je interesse of heb je vragen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Neem contact op!

2 + 13 =

Wat wordt gezegd over het BYB traject?

Laura heeft mij geholpen met het vorm geven aan mijn businessplan waarmee ik het vertrouwen kreeg om aan het ondernemen te slaan. Met een goed luisterend oor, een oprechte kritische blik en een voorliefde voor het creëren van structuur hielp zij mij bij het zetten van de eerste stappen als fulltime ondernemer. Laura neemt geen blad voor haar mond en met haar kritische vragen zet zij je aan het denken en haalt zij het onderste uit de kan. Laura, je bent een kanjer! Ontzettend bedankt!
Douglas – 

“Ik had een super idee, maar geen tijd om het uit te werken. De operatie van mijn bedrijf slokte me helemaal op. Door te kiezen voor het Boost Your Business traject kon ik me stortten op mijn idee en het uitwerken ervan. Laura is super goed is het creëren van structuur, helderheid en overzicht en dat heb ik hard nodig. Het product staat en ik ga er met enthousiasme mee aan de slag.”
Michel

“Ik wilde mijn bedrijf een nieuwe impuls geven. Nieuwe doelgroepen ontdekken. Samen met Laura ben ik aan de slag gegaan. Wandelend door de natuur kreeg ik veel inzichten. Ik snapte waar ik voor sta en ga, mijn missie en visie. Ik besloot dat ik niet de doelgroepen ging uitbreiden, maar mijn producten. Dat paste beter bij mijn missie. Met haar simpele tools stond mijn strategie snel op papier. Zo fijn dat je me erna nog bij de les hebt gehouden, Laura, dat heeft ervoor gezorgd dat ik de regie bleef houden.”
Patricia – 

Aan de slag?

Laten we afspreken

Share This