MAAK HET VERSCHIL MET JOUW BEDRIJF
  PROEVEN
Jouw product ervaren, ofwel jouw product afnemen. Wat ervaart de gast? Het hele proces doorlopen … van het begin tot het eind. Van de zoektocht, de boeking, het product ervaren en uiteindelijk de betaling.  
  WAAR STA JE NU?
In twee interactieve sessies gaan we aan de slag met het uitgebreide Business Canvas Model en gaan we de huidige situatie in beeld brengen. We gaan natuurlijk ook kijken naar jou als persoon, jouw drijfveren en waarden.  
  KANSEN
Natuurlijk kunnen we de toekomst niet voorspellen, maar er zijn trends en dus kansen om te vernieuwen, meerwaarde te creëren voor je gasten en voor jezelf. In één interactieve sessie kijken we welke bruikbare trends en eigen ideeën er zijn.  
  VAN IDEE NAAR PLAN
Ideeën voor verbeteringen en vernieuwingen, ideeën om te groeien. Ideeën blijven slechts ideeën als je niet gaat uitzoeken of ze levensvatbaar zijn. In twee interactieve sessies gaan we dat doen en maken een stappenplan om ze te realiseren.  
  RUST
Parallel aan deze 4 stappen gaan we er ook voor zorgen dat er tijd en rust gecreëerd wordt zodat er energie ontstaat het plan ook daadwerkelijk uit te voeren.  
  REALISEREN
En nu komt het aan op het realiseren van je stappenplan. In twee interactieve sessies maken we een realistische planning, actiepunten en kostenraming. Tevens worden er zes sessies gepland om de voortgang te bewaken.  
  Als eigenaar van een bedrijf in de toeristische sector, zoals een verblijfsaccommodatie, restaurant, attractie, ben je altijd wel bezig. Is er altijd iets te doen. Zeker als je weinig tot geen personeel hebt. En dan hebben we het nog niet over de gasten die altijd vragen hebben of je nodig hebben. Je zit helemaal vast in de operatie. En als het hoogseizoen voorbij is en het rustiger wordt, dan zou dat het ideale moment kunnen zijn om je ideeën te realiseren en vernieuwingen door te voeren. Maar dan ligt er nog werk dat is blijven liggen of ben je gewoon te moe om na te denken over de toekomst. Heb je wel energie om aan de slag te gaan, dan staat het volgende seizoen al weer snel voor de deur. De operatie roept en heeft je aandacht nodig. Er blijft dan geen tijd over om je plannen te realiseren. Ze gaan de koelkast in tot volgend jaar. Herkenbaar? Dan kan ik je helpen! Als mede-eigenaar van een B&B met 7 gastenkamers, zonder eigen personeel, en een gemiddelde score van 9,5, weet ik als geen ander wat het betekent 24/7 in de operatie te zitten. Maar elk jaar zorgen wij voor een verbeterslag. Verhogen we onze kwaliteit. Geven we onszelf en ons bedrijf een boost.  
WIE IS LAURA LAZZARINI?
Ik ben Laura Lazzarini en ik help ondernemers moeilijke keuzes makkelijk te maken. Ik ben ruim 10 jaar actief geweest als business consultant waarbij mijn focus op bedrijfsprocessen lag. Gestructureerd en analytisch aan de slag gaan zijn mij dan ook niet vreemd en pas ik in mijn huidige werk continu toe. Tevens ben ik mede-eigenaar van Dalauro B&B, die wij al 10 jaar runnen. Mag ik je helpen?
  SUBSIDIE
Wist je dat de provincie een subsidie regeling heeft om het toerisme in Limburg naar een hoger niveau te tillen? Ook het Boost Your Business programma valt daaronder. Je kunt dus maximaal 75% van de totale kosten terugkrijgen.  
  KOSTEN
€2.650 exclusief BTW en de kosten van je product mag je natuurlijk factureren. Dat impliceert dat met de subsidie van de provincie Limburg jouw investering €664,50 (exclusief BTW) bedraagt.  
  PRAKSTISCH
Mailadres: info@lauralazzarini.nl Telefoon: 06-21521382 Maak gratis en vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen kijken of ‘Boost Your Business’ bij jou past.  
Share This