Hey hallo!

Heb jij het gevoel dat je even vast loopt? Dat je door de bomen het bos niet meer ziet? 

Ben je op zoek naar inspiratie om de cirkel waarin je zit te doorbreken? 

Misschien is het wel juist die ene les die er voor zorgt dat jij weer verder kan.
Misschien is het wel juist die ene vraag die je aan het denken zet en je verder helpt.

En dat kan dit gratis ebook juist voor je betekenen. 

Een ebook vol inspiratie. Een ebook met 7 waardevolle lessen van mijn klanten. Lessen die bij mijn klanten de ogen openende. Misschien ook bij jou. 

In elk geval is het ebook GRATIS te downloaden. 

Doe er je voordeel mee!

 

Hey hallo!

Heb jij het gevoel dat je even vast loopt? Dat je door de bomen het bos niet meer ziet? 

Ben je op zoek naar inspiratie om de cirkel waarin je zit te doorbreken? 

Misschien is het wel juist die ene les die er voor zorgt dat jij weer verder kan.
Misschien is het wel juist die ene vraag die je aan het denken zet en je verder helpt.

En dat kan dit gratis ebook juist voor je betekenen. 

Een ebook vol inspiratie. Een ebook met 7 waardevolle lessen van mijn klanten. Lessen die bij mijn klanten de ogen openende. Misschien ook bij jou. 

In elk geval is het ebook GRATIS te downloaden. 

Doe er je voordeel mee!

Waarom dit ebook?

Nou eigenlijk heel simpel, ik wil mensen inspireren om in actie te komen. Om hun dromen uit te spreken en deze om te zetten in haalbare doelen, goede plannen en keiharde acties. De regie te pakken en ook daadwerkelijk die droom te realiseren. 

Tijdens mijn eigen wandelingen, en die met mijn klanten, merk ik dat er zoveel te halen valt uit de natuur. Niet alleen creëer je rust in je hoofd als je wandelt, de natuur laat je ook zoveel zien. Lessen die je bijblijven.

Zeven van deze lessen heb ik gebundeld in een ebook. Ter inspiratie!

Ik loop regelmatig met mijn klanten door mijn achtertuin, het Zuid Limburgse Heuvelland. 

Elke wandeling is uniek, elke vraag van mijn klanten is uniek. Maar centraal staat dat ze op een of andere manier vastzitten, in cirkels ronddraaien en niet goed weten hoe ze eruit moeten komen. In één wandeling kan je al een heel eind komen.

Na enkele jaren, vooral gewerkt te hebben van achter mijn bureau en in mijn (overigens fijne) werkruimte, ben ik begonnen met al wandelend ondernemers te coachen, voornamelijk met business gerelateerde vragen. Wandelen blijkt voor mij en mijn klanten de perfecte manier om stappen vooruit te zetten. Letterlijk en figuurlijk. 

Wandelen levert je nog zoveel meer op. Rust in je hoofd, overzicht, structuur, energie en focus. 

Er gebeuren mooie dingen tijdens die wandelingen, groot en klein. In het te downloaden ebook staan 7 lessen die mijn klanten tijdens een wandeling hebben ervaren.

Wil jij er je voordeel mee doen? 

Download hem dan. Hij is gratis.

Share This