Platform POWER2YOU – de kracht van aandacht

Dit is een gratis platform en staat op Facebook. Via deze link kan je je aanmelden.

Voor wie is dit platform?

Dit platform is speciaal voor ondernemers die de laatste jaren snel en makkelijk zijn gegroeid. Mooi natuurlijk maar het nadeel van deze snelle groei is, dat je blijft steken in de operatie, terwijl je overloopt van de ideeën en je graag wilt doorgroeien. Maar je loopt vast, in je agenda, je to-do lijsten, en al het andere dat je ook nog doet. Het lijkt wel alsof je alleen nog maar tijd hebt voor de dagdagelijkse dingen. Hierdoor creëer je voor jezelf steeds meer druk, wordt de stress groter en ligt een burn-out misschien wel op de loer.
Hoe stop je dit proces? Welke keuzes ga jij maken om ervoor te zorgen dat jij je ideeën kan uitwerken, door kan groeien en ook nog voldoende rust hebt?

Ik kan je helpen! Waarom?

Toen ik, tien jaar geleden, samen met mijn man onze B&B begon, had ik niet kunnen vermoeden dat deze zo snel zo succesvol zou zijn. We zijn relatief makkelijk gegroeid en onze gasten zijn super tevreden, komen terug en zijn ons grootste ambassadeurs. Maar op een gegeven moment bestond ons leven alleen maar uit onze gasten. Gekscherend zeg ik weleens dat we een huishouden runnen van 18 personen (inclusief mijn gezin). En dat kost heel veel tijd zeker als je alle 18 personen in dat huishouden aandacht wilt geven. Wij merkten dat wij geen rust meer hadden om nieuwe ideeën uit te werken. Ideeën die nodig zijn om niet in te kakken, maar het spannend te houden voor onze gasten en onszelf. We waren alleen maar bezig met de operatie, het runnen van dat huishouden. Wij moesten het anders doen. En dat hebben we ook gedaan!

Wat gaan we op dit platform doen?

In deze besloten groep komen diverse thema’s aan bod die je hiermee gaan helpen. Opdrachten, mijn ervaring en soms ook een live Q&A sessie. Regelmatig zullen er ook challenges voorbij komen. Alles staat in het teken van de regie over je kostbare tijd terugpakken, zodat jij in staat bent om die tijd te gebruiken en in te zetten voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Zodat jij bijvoorbeeld je ideeën kan uitwerken, meer tijd spenderen aan je gezin of die opleiding kan doen die al zolang op je verlanglijst staat. Wat jij belangrijk vindt!

Van 13 tot 17 november is het de week van de werkstress. Hoe houd je plezier in je werk en vind je nieuwe uitdagingen? In je eigen bedrijf wil je blijven ontwikkelen, wil je jezelf blijven uitdagen. Maar je zit teveel in de operatie om dit goed aan te pakken.
In deze week gaan we aan de slag om van DRUK, DRUK, DRUK naar DOORGROEIEN, PLEZIER en RUST te gaan. Elke werkdag een opdracht en een live sessie. Doe jij mee?

Tijd is iets vreemds. Niemand heeft er genoeg van, maar iedereen kan het maken.

Maar misschien wil je 1-op-1 aan de slag!

De kracht van aandacht helemaal voor jou alleen. Samen gaan we aan de slag met de dingen waar jij tegenaan loopt. Het liefste loop ik met je door de natuur. Of nu de zon schijnt, de wind waait en zelfs als het regent. Lopen in de natuur maakt je geest vrij waardoor er nieuwe ideeën en inzichten ontstaan.

“Het lijkt wel of ik leeg mag lopen tijdens deze wandelingen. Alles komt ter sprake. En Laura is in staat om mij op een andere manier tegen mijn problemen aan te laten kijken. Er ontstaat structuur. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en rust. – Sandra”

 Maar soms is een face-to-face gesprek gewoon niet mogelijk, en dan hebben we altijd nog skype gesprekken.

Je kunt kiezen voor één gesprek of meerdere gesprekken, maar je kunt ook een aantal dagen uit de hectiek stappen en gelijk doorpakken. Je verblijft dan in onze prachtige B&B in Zuid-Limburg. In die dagen zullen er diverse 1-op-1 sessies plaatsvinden. Bel of mail me voor meer informatie en prijzen.

Of ben je op zoek naar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling?

Jij, als ondernemer, als ZZP-er, legt je hele ziel en zaligheid in je bedrijf. Je bedrijf groeit gestaag en zeker. Op een enig moment merk je dat het een sleur wordt. Je zit vooral in de operatie en je hebt geen tijd om strategisch na te denken. Je hoofd zit vol met nieuwe ideeën maar tijd om deze uit te werken heb je niet. De agenda roept!
Of je loopt tegen een probleem aan en je wilt graag een sparring partner. Iemand die onpartijdig is, anders tegen je bedrijf aankijkt. Iemand die door de bomen het bos kan zien.

Met een frisse blik kijk ik naar jou en je bedrijf. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als business consultant. En ik help jou keuzes maken waardoor jij door kan groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Waar sta je voor? Waar staat je bedrijf voor? Waar wil je naartoe? Allemaal vragen die aanbod komen. Het resultaat staat uiteindelijk op een A4-tje.
Als je wil, maak ik een stappenplan om je doelen te bereiken en begeleid ik je bij het zetten van die stappen.

“De grootste kracht van Laura is dat ze je op je eigen manier laat beseffen wat je moet verbeteren aan jezelf of je organisatie als je naar een bepaald doel wilt werken. – Sonny”

Laura & Friends

Ik geloof in samenwerken. Het samenvoegen van twee krachten zorgt voor meer effect. Elke partner voegt zijn eigen capaciteiten toe aan wat ik doe. Er ontstaan daardoor bijzondere combinaties op het gebied van personal branding, het doorvoeren van veranderingen of een workshop specifiek voor introverte ondernemers, om maar wat voorbeelden te noemen. Laura & Friends bestaat sinds het voorjaar van 2017 en samen hebben we zeven unieke workshops gecreëerd voor jou.

Je kan ons natuurlijk volgen op Facebook. Klik hier om onze pagina te liken.

Businezz Happinezz

Van chaos, moeten en overlaad naar een leven en business, die wél werken voor jou.

Dat is Businezz Happinezz. Samen met Cindy Stal, intuïtief business coach, ben ik een bijzonder traject aangegaan. In het proces van elkaar leren kennen, zijn wij erachter gekomen, dat magie koppelen met structuur, energie met focus en je verlangens koppelen aan concrete doelen voor elk van ons nog een niet kraakhelder pad is. Wij geloven er heilig in dat als we een beetje meer van elkaar zouden hebben, we grotere stappen zouden kunnen zetten. Zeg maar, nog meer Happiness in onze Business. Wij willen dus die koppeling gaan realiseren! Hoe? Door onze werelden met elkaar te delen. Verder te gaan dan de goede gesprekken. Verder te gaan dan de klik.

En nu? De komende tijd gaan wij ons eigen proces aan. Wil jij ook meer leren, misschien wel mee leren? Wil je weten hoe ons proces verloopt en gelijktijdig aan je eigen proces werken. Schrijf je dan nu in. Dan nemen we je mee.

Volg mij: